Over AND 2018-04-18T08:28:04+00:00

OVER AND BENELUX

Hifispecialist en leverancier AND Benelux heeft duidelijk het accent gelegd op geluidskwaliteit ten opzichte van ‘features’ van producten. Al vanaf het startjaar 1982 is en blijft ‘luisteren’ de basis in al haar denken en doen.

AND Benelux, is een dochteronderneming van AudioNord International in Denemarken. AudioNord International is de grootste zelfstandige importeur van audio- en videoapparatuur in noordwest Europa. AND Benelux is gevestigd in Culemborg en legt zich al meer dan 20 jaar toe op import en distributie van audio- en videoapparatuur in het topsegment. De merken onderscheiden zich stuk voor stuk door de beste beeld- en geluidskwaliteit in hun klasse. Kernactiviteiten zijn; verkoop, marketing, logistiek, service en after sales van onze producten. Wij leveren uitsluitend via een geselecteerd dealernetwerk. Stuk voor stuk bedrijven die hun passie voor muziek en serviceverlening richting hun klanten net zo belangrijk vinden als wij. Onze Benelux organisatie bestaat uit enthousiaste vakspecialisten en delen passie voor film en muziek. Samen met onze dealers zorgen wij voor tevreden klanten. Deze filosofie heeft er uiteindelijk toe geleid, dat wij met gerechtvaardigde trots al jaren ijzersterke producten op de markt brengen van merken als NAD, DALI luidsprekers, Scandyna luidsprekers en Bluesound multiroom HD streaming producten.

De visie (en missie) van AND Benelux is eenvoudig: AND Benelux streeft ernaar haar producten daar op de Hifimarkt te brengen waar daadwerkelijk een verschil gemaakt kan worden: de vakspeciaalzaak. De (technische) ontwikkelingen in audio- en videobranche gaan erg snel. Dat maakt het soms erg lastig de apparatuur te vinden die precies aan uw wensen voldoet. Een door AND Benelux geautoriseerde dealer beschikt over een grote selectie uitstekende audio- en videomerken. Hij beschikt daarnaast over goed opgeleide en ervaren verkoopadviseurs. Uw dealer kan in overleg met u de apparatuur kiezen die voldoet aan uw wensen, eisen én uw woonomgeving. Veel dealers beschikken over faciliteiten waar hij de volledige functionaliteit van de apparatuur kan demonstreren. Een deskundig advies voorkomt kostbare vergissingen en ongemakken in de welhaast oneindige zoektocht naar ‘het beste’ (value for money).

De manier om dit te doen is door ervoor (te blijven) zorgen dat werkelijk alle onze producten staan voor ‘High Quality’, ‘Value for money’ en ‘Ease of use’.

De drie speerpunten die AND Benelux hanteert bij de benadering van producten en merken. Vrij vertaald, zoeken wij allereerst naar de perfecte geluidskwaliteit die wij daarna zo zuiver, handzaam en economisch mogelijk verpakken. En natuurlijk graag zo fraai mogelijk! Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de FAZON F5 luidsprekers van DALI én de Powernode van Bluesound.